Veelgestelde vragen – sport reseller

Bestelling

Wat doe ik als ik de bestelling niet in goede staat heb ontvangen?
U heeft altijd het recht om binnen 14 dagen en zonder opgave van redenen uw bestelling te retourneren.

Retourneren

Wat doe ik als ik de bestelling wil retourneren?

Stuur uw aankoop retour naar:
Just Tape It B.V.
t.a.v. afdeling retouren
Ossenkamp 8
8024 AE Zwolle

Vervolgens storten we het aankoopbedrag binnen 15 dagen terug.

Krijg ik bij een retourzending ook de verzendkosten terug?
Wanneer u de hele bestelling terugstuurt, dan ontvangt u ook de eventueel betaalde behandelings- en verzendkosten terug. Een voorwaarde is wel dat u de verpakking ongeopend retour stuurt.

Verzenden

Betaal ik verzendkosten?
Bestellingen vanaf € 45,- verzenden we gratis. Voor bestellingen onder € 45,- betaalt u € 2,95 behandelings- en verzendkosten. Een bestelling van meerdere artikelen proberen wij ineens te verzenden. U kunt ervoor kiezen om de artikelen te laten leveren zodra ze beschikbaar zijn. Geef dit als opmerking aan bij uw bestelling.

Betaling

Welke betalingsmogelijkheden biedt Just Tape It?

Betaling kan geschieden per postbode (onder rembours), via een storting op bankrekening 51 ABNA 0524 3819 33 t.n.v. Just Tape It B.V. o.v.v. uw ordernummer (of factuurnummer) in Zwolle of middels een éénmalige machtiging.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Hieronder vindt u de betalingsmogelijkheden per land:
Nederland: Ideal, Creditcard (Mastercard/Visacard),
Duitsland: GiroPay, Sofort Banking
België: Mister Cash, Sofort Banking

Bezorging

Hoe werkt bezorgen bij Just Tape It ™?
Bestelt u op een werkdag voor 14.30 uur, dan verzenden we de producten nog dezelfde dag. U heeft de bestelling dan in principe de volgende werkdag in huis. Via het track en trace-systeem kunt u uw bestelling volgen.
Heeft u na drie werkdagen de bestelling nog niet ontvangen? Dan is er iets misgegaan in het bestel- en/of afleverproces. Neem contact op met onze klantenservice en we zorgen dat uw bestelling (alsnog) snel wordt bezorgd.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Just Tape It streeft ernaar om binnen 24 uur een bestelling af te leveren (in Nederland).

Wie bezorgt mijn bestelling?
Uw bestelling wordt bezorgd door de pakketdienst DPD of GLS.

Display

Krijg ik een nieuw display indien de huidige kapot is?
Uiteraard. Neem even contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u snel en kosteloos een nieuw exemplaar ontvangt.

Garantie

Hoe lang krijg ik garantie op mijn aankoop?
Bij Just Tape It B.V. gelden de wettelijke voorwaarden ten aanzien van garantie.
Wanneer u een artikel ontvangt dat niet aan de kwaliteitseisen voldoet, dan zorgt Just Tape It B.V. zo spoedig mogelijk voor een passende oplossing. In de meeste gevallen gaat het daarbij om gratis vervanging van het artikel of het terugbetalen van het aankoopbedrag. Als het artikel oneigenlijk gebruikt is, dan kunt u geen aanspraak maken op gratis vervanging of terugbetaling.
Als u aanspraak wilt maken op garantie, neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Gebruikersinformatie

Is de kinesiology tape van Just Tape It ™ hypoallergeen?
Ja, de tape is gemaakt van hypoallergeen materiaal. We gebruiken hoogwaardig katoen waar we latexvrije elastische vezels doorheen vlechten. De lijmlaag is van 100% acryl en wordt ook door mensen met een pleisterallergie doorgaans goed verdragen. Doordat wij de lijmlaag in een patroon aanbrengen, wordt de huid niet afgesloten. De tape is doorlaatbaar voor lichaamseigen vocht.
Toch komen er in de praktijk soms wel huidirritaties voor. Bijvoorbeeld door:

  • Techniekfouten, zoals teveel rek op de tape of huidplooien die door de tape zijn vastgeplakt;
  • Medicatiegebruik, zoals bloedverdunners;
  • Het verkeerd verwijderen van tape;
  • Een overreactie van het lichaam: soms lijkt een huidirritatie te ontstaan, maar de rode verkleuring van de huid is het effect van normaliseren van de doorbloeding.

In alle gevallen geldt: verwijder bij twijfel de tape!

Zitten er medicijnen in de tape?
Nee, er zitten geen medicijnen in de tape. De positieve effecten worden bereikt door de specifieke eigenschappen van de tape te combineren met de juiste technieken.

Hoe lang kan men de tape laten zitten?
U kunt de tape 3-7 dagen zonder problemen laten zitten. Daarna is de tape makkelijk te verwijderen. Door de lange gebruiksduur is de tape zuinig in gebruik.

Kan men met de tape douchen?
Just Tape It ™ is waterresistent. Douchen, zwemmen of baden is daarom geen probleem. Het katoen in de tape neemt wel wat water op. We adviseren u daarom na douchen of zwemmen de tape droog te deppen.
Föhnen of andere warmtebronnen gebruiken om de tape te drogen raden we sterk af, omdat het huidreacties kan veroorzaken. Ook zonnebaden of onder de zonnebank raden we af als er tape gebruikt wordt.

Hoe kan ik de tape het best verwijderen?
De kinesiology tape van Just Tape It ™ verwijdert u rustig en zorgvuldig, zodat huidirritaties of huidschade wordt voorkomen. Het verwijderen kan op verschillende manieren.

  • Bij een goed belastbare huid: de huid met de hand fixeren en de tape stukje voor stukje met de haargroeirichting mee verwijderen. Plaats de fixerende hand steeds vlak achter de tape. U kunt eventueel de tape van tevoren goed nat maken.
  • Bij een meer kwetsbare huid of bij kinderen: de tape inwrijven met (baby)olie en de olie goed laten intrekken. Hierdoor laat de tape gemakkelijk los.
  • Een ander handig hulpmiddel is Sterilium. Even laten intrekken zodat de lijmlaag de kans krijgt om op te lossen, vervolgens de tape rustig verwijderen.

Gebruik van prikkelende stoffen is af te raden als er sprake is van een lymfeprobleem.
Normaal gesproken levert het verwijderen van de tape geen enkel probleem op. De tape laat zich makkelijk verwijderen, zonder lijmresten na te laten.

Kan de tape gebruikt worden tijdens een zwangerschap?
Sommige tapeapplicaties zijn sterk af te raden tijdens de zwangerschap. Wij adviseren dan ook om dit altijd in overleg met de behandelend therapeut of arts te doen.

Houdbaarheid

Hoe lang is de tape van Just Tape It B.V. houdbaar?
De tape is onder normale omstandigheden 5 jaar houdbaar.

Klacht

Wat doe ik als ik een klacht heb?
Mocht u over een aankoop klachten hebben of ontevreden zijn, neem dan altijd contact op met een medewerker van Just Tape It B.V. We staan u graag te woord en verhelpen uw klacht waar mogelijk.

Privacy en veiligheid

Worden mijn gegevens vertrouwelijk behandeld?
Zeker, we verstrekken uw persoonlijke gegevens niet aan derden. We gebruiken ze alleen voor het verwerken van uw bestelling of het beantwoorden van uw vragen. Wilt u op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, nieuws en evenementen waarbij Just Tape It ™ aanwezig is, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Zijn alle gegevens noodzakelijk?
Het is niet noodzakelijk om alle gevraagde gegevens in te vullen. Gegevens die noodzakelijk zijn herkent u aan een (*).

Worden gegevens via een beveiligde verbinding verzonden?
Alle persoonlijke gegevens die u invult, worden via een beveiligde verbinding verstuurd naar onze server. Hierdoor is uw privacy gewaarborgd.

Is betalen veilig?
Ja, alle betalingen worden verricht via een vertrouwde en beveiligde internet betaalomgeving. Daarmee is de veiligheid van uw betaling altijd gegarandeerd.

Heeft u nog een belangrijke vraag die niet op deze pagina staat? Vul dan ons contactformulier in wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.