Over ons

Over Just Tape It

Just Tape It is een merk van hoge kwaliteit kinesiology tape voor eindverbruikers zoals sporters en andere consumenten en valt geheel onder Matchu Sports B.V..

De uit Azië afkomstige tapemethode wordt inmiddels bij ca. 75% van de paramedische praktijken gebruikt voor het behandelen van diverse klachten en blessures. Doordat therapeuten de cliënten adviseren hoe ze bepaalde klachten ook zelf kunnen behandelen, is de vraag onder de eindverbruikers toegenomen. Veel (top)sporters gebruiken de tape preventief of bij een blessure, dit ziet u tevens terug in de media. De recreatieve sporter kan zich met deze doelgroep identificeren en gebruikt ook vaker kinesiology tape om blessures te voorkomen. Daar waar eerst de witte, niet elastische sporttape werd gebruikt, verovert op dit moment het elastisch medisch tapen in hoog tempo de kleedkamer.

Just Tape It richt zich op verkoop van hoogwaardige kinesiology tape naar de eindverbruiker. In de (sport)speciaalzaak is onze unieke verkoopdisplay een opvallend item. De display is gevuld met kinesiology tape in mooie kleuren en verschillende patronen. In de cassettes worden de diverse rollen tape overzichtelijk gepresenteerd. Naast advies van een therapeut kunnen consumenten ook door middel van de instructievideo’s op de website diverse blessures en klachten door middel van tape zelf behandelen.

Uitstekende kwaliteit

De kinesiology tape van Just Tape It wordt in Zuid-Korea geproduceerd. Wij kunnen nauwlettend het productieproces volgen, controleren en waar nodig bijstellen. Om die reden kunnen wij onze klanten een product van hoogwaardige kwaliteit garanderen. De tape is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit katoen en is voorzien van een acryl lijmlaag. Het is een latexvrij product, waardoor mensen met een pleisterallergie deze tape goed kunnen verdragen.

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Matchu Sports B.V. worden gebruikt. Alle rechten zijn voorbehouden aan:

Matchu Sports BV
Midzomerweg 10B
7532SW Enschede